Skip to content

Castle Stones project Duitsland

In Duitsland hebben wij een mooi Castle Stones project mogen uitvoeren. Erg leuk om te doen in deze typische Duitse woning. Ook bij deze stijl komt de vloer perfect tot zijn recht.

Na een intensieve verbouwing, die bijna een jaar in beslag nam, konden Anna en Christoph eindelijk een intrek nemen in hun nieuwe woning. Ze hebben er een warm thuis van kunnen maken voor hun gezin.

Vloer: Brown Grey – model Dallen

“Tijdens onze bezoeken aan Ameland –we gaan er al twaalf jaar regelmatig heen– raakten we geïnspireerd door een woontijdschrift. Omdat we allebei de afgebeelde stijl erg mooi vonden, waren we het snel eens over de richting die we wilden”, zegt Anna. “Ook Instagram heeft ons veel inspiratie gebracht: toen we op het platform op zoek waren naar bijpassende tegels, viel ons oog op Kleur & Sfeer.” Het stel koos voor de Castle Stones Dallen in de kleur ‘Brown Grey’, een tegel die een prachtige authentieke uitstraling heeft. “We zijn meer dan blij met het eindresultaat! Onze dank gaat uit naar Arie, Johan en Arjan voor hun inzet en fantastische werk.” Kleur & Sfeer hecht veel waarde aan persoonlijk contact met de klant, dat blijkt ook maar weer uit deze lovende woorden van Anna en Christoph.

Landelijk Wonen editie 03-2023