Skip to content

Pure & Original Marrakech Walls

Het creëren van een echt wow-effect. Een stoere muur met de uitstraling van beton of zachte tadelakt? Een ware eye-catcher in huis met kleurnuance en structuur. Marrakech Walls is een 100% natuurlijke verf, die door de gekozen toepassing precies de uitstraling geeft die u wenst.

Door enkel de Marrakech Walls op te zetten en licht op te schuren, krijgt deze en fluweelzachte uitstraling met subtiele kleurnuance. Door hierna de Kalkzeep aan te brengen, wordt de verf voller en krachtiger van kleur, een mooie tadelakt look. Om een chique hoogglans te bereiken kunt u de Italian Wax toepassen en deze polijsten. Dit geeft heeft rijke, exclusieve uitstraling.

Evenals de Fresco kalkverf sluit de Marrakech Walls de muur niet af, hierdoor blijft deze ademen en gaat dit schimmel en vocht tegen.

Pure-Original-Marrakech-Walls-Elephant_Skin_IMG_0663

Offerte aanvragen?

Elke opdracht in de juiste handen. In de handen van de meester.

Het lijkt wel een uitstervend ras: vakmensen die kleur- en interieuradvies tot kunst verheffen. Die eer voor hun werk belangrijk vinden. Die met respect voor een woning of een gebouw te werk gaan.

Bij Dijkwaard bestaan ze nog. Vakmensen die onverstoorbaar gaan voor het beste resultaat. En dat met maximale aandacht en liefde voor hun beroep ook altijd bereiken.

Onze mensen verstaan het vak niet alleen. Ze zijn het meester.

Pedro

Planner / Werkvoorbereider
E: pedro@dijkwaard.nl