Skip to content

Castle Stones ervaringen

Bij Kleur & Sfeer in de showroom vindt u de Castle Stones op grote oppervlakten, zodat u écht een beeld krijgt van deze robuuste en unieke vloeren. Lees hier enkele ervaringen van klanten over onze Castle Stones.

cobble-stones

Advies nodig?

Ervaringen van onze klanten met Castle Stones:

“Voor ons nieuwe huis waren we op zoek naar een uniek soort vloer. We zijn beiden dol op kastelen en de verhalen van de riddertijd. We gaan ook vaak op wandelvakantie naar bijvoorbeeld Duitsland of België waar we bijna elk kasteel wel hebben gezien. Om inspiratie op te doen gingen we naar Kleur & Sfeer. Hier maakten wij kennis met Castle Stones en werden meteen verliefd! De robuuste soort vloer die ook echt gebaseerd is op de stenen vloeren in kastelen was precies waar we op zoek waren om ons nieuwe huis dat gevoel te geven wat we zo fijn vinden aan de kastelenbezoeken! Kleur & Sfeer heeft ons vervolgens zeer goed geholpen en nu hebben we dankzij hen een unieke vloer in ons huis”

Fam. van Paassen uit Kerkdriel

Momenteel heb ik veel mensen over de vloer komen die zich verbazen over mijn huis en denken dat het ik een eeuwenoud huis heb gekocht en die vervolgens gerenoveerd. Het is echter een hele nieuwe vloer van Castle Stones die ik bij Kleur & Sfeer besteld heb die dit effect creëert!”

A. Appel uit Schijndel

“Ik ben heel goed geholpen in de showroom. In alle rust kon ik eerst even rondkijken en inspiratie opdoen. Vervolgens even gezeten om een kopje koffie te drinken en de Castle Stones opties te bespreken. Al snel kwam ik erachter dat ik wilde gaan voor Estrikken. Die zouden goed bij mijn interieur passen en ik had gelijk! Ontzettend blij met mijn vloer. Het ging allemaal zeer gemakkelijk en het eindresultaat mag er zijn.”

B. uit Almkerk

“Ik wist al van Castle Stones af en wilde ze in het echt zien. Ik ben toen naar de showroom van Kleur&Sfeer gegaan om ze te bekijken. Hier hebben ze verschillende soorten op de vloer liggen en kon ik dus goed kijken welk type ik het mooiste vind. De werknemers wisten veel van de Castle Stones af en geloof mij, ik stelde genoeg vragen! Uiteindelijk een keuze gemaakt en besteld in de showroom. Zeer tevreden!”

D. de Lange, ‘s – Hertogenbosch

Geïnteresseerd in de unieke Castle Stones vloeren?

Mocht u na het lezen van de ervaringen van tevreden klanten interesse hebben in deze “historische” handgemaakte vloeren, kom dan gerust langs bij ons in de showroom om de vloeren in het echt te ervaren.

Wilt u een adviesgesprek inplannen met een van onze Castle Stones experts? Neem dan contact op via 0418 653 650 of info@kleursfeer.nl

Elke opdracht in de juiste handen. In de handen van de meester.

Het lijkt wel een uitstervend ras: vakmensen die kleur- en interieuradvies tot kunst verheffen. Die eer voor hun werk belangrijk vinden. Die met respect voor een woning of een gebouw te werk gaan.

Bij Dijkwaard bestaan ze nog. Vakmensen die onverstoorbaar gaan voor het beste resultaat. En dat met maximale aandacht en liefde voor hun beroep ook altijd bereiken.

Onze mensen verstaan het vak niet alleen. Ze zijn het meester.

Pedro

Planner / Werkvoorbereider
E: pedro@dijkwaard.nl