Skip to content

Castle Stones

Met de unieke Castle Stones krijgt ieder huis een authentieke en sfeervolle uitstraling. De prachtige en monumentale kwaliteitsstenen van 8mm dikte worden met de hand gemaakt en zijn geschikt voor iedere ruimte in huis: voor een robuuste stijl in de woonkamer of een landelijke badkamer. Bij Kleur & Sfeer, sterdealer van de Castle Stones, ontdekt u alle uitvoeringen in de verschillende kleuren en formaten Kom langs en beleef de sfeer!

  • Geschikt voor vrijwel iedere bestaande vloer
  • Combinatie met vloerverwarming mogelijk
  • Uniek in formaat: van extreem groot tot klein en verfijnd
  • Sterk ervaren in leveren en leggen
  • Juist en perfect advies in stijl en kleur
  • +/- 100 m2 te zien en beleven in de showroom
20042-TOON-Dijkwaard-0723

Prijsindicatie?

Castle Stones vloer

De Castle Stones zijn leverbaar in diverse modellen en kleuren. Bij Kleur & Sfeer zijn alle modellen in de verschillende kleuren te zien en beleven. Ieder type heeft unieke kenmerken en zorgt voor de gewenste stijl in uw woonkamer, keuken of badkamer. Welkom in de showroom om de Castle Stones te bekijken en de nostalgische sfeer te voelen.

Loft

Het model Loft bestaat overwegend uit stenen met grotere formaten, die met de hand gebrand en gehamerd worden. De grootte van de stenen geeft een strakke, maar historische uitstraling aan uw woning. De collectie stenen omvat meer dan twintig verschillende oppervlaktestructuren die in diverse formaten beschikbaar zijn. Om een unieke uitstraling te bereiken worden Castle Stones Loft vaak in wildverband gelegd.

Dallen

Dallen zijn een van de populairste modellen van Castle Stones. Ter uitbreiding van de collectie reist kunstenaar Maurits Simonette de halve wereld rond op zoek naar originele stenen. De Dallen-serie kenmerkt zich door de robuuste uitstraling en  grote verscheidenheid en structuur van de stenen, die we meestal in wildverband leggen. De Dallen-collectie bestaat uit een brede variatie aan formaten: van 30 x 30 cm tot aan 130 x 90 cm.

Bricks

De Bricks zijn replica’s van oude Engelse en Nederlandse bakstenen. Hoewel de bakstenen in deze vorm niet meer geproduceerd worden, hebben de Bricks dezelfde uitstraling in hedendaagse kleuren. Castle Stones Bricks zijn geschikt voor vloeren en wanden, maar zijn ook prachtig in een serre of op een muurtje achter een haard. De authentieke Bricks hebben een formaat van 15 x 4 cm en zijn verkrijgbaar in diverse kleurvariaties.

Big Bricks

Voor een ietwat robuustere uitstraling hebben we de Big Bricks van Castle Stones. Deze stenen zijn met een formaat van 20 x 6 cm grover dan de kleine Bricks. Voor de Big Bricks is de kunstenaar naar Frankrijk afgereisd. Hij werd daar geïnspireerd door de structuur van de steen.

Estrikken

Estrikken zijn vierkante stenen (20 x 20 cm), gebaseerd op de eerst stenen in Nederland. Estrikken zijn al te zien op schilderijen van Rembrandt en Van Gogh. Vroeger waren estrikken alleen in rood en geel beschikbaar, tegenwoordig hebben we een brede keuze aan kleuren en variaties.

Cobble Stones

Onze nieuwste toevoeging aan de collectie: de Cobble Stones. Een mooie collectie van kleine stukken natuursteen die willekeurig of in verband worden gelegd. Dit model is ook in diverse kleuren verkrijgbaar. Cobble Stones worden ook wel kasseien of kinderkopjes genoemd.

Enthousiast over dit mooie product?

Wilt u graag Castle Stones kopen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul ons contactformulier in voor een prijsindicatie. Ook nodigen wij u graag uit in onze showroom om +/- 100 m2 aan alle modellen en kleuren te kunnen zien en beleven.

Kleur & Sfeer heeft sinds 1981 al ervaring als ambachtsschilder. We nemen daarom graag de uitvoering van uw schilderwerk voor onze rekening. En door onze jarenlange ervaring met het leggen van de exclusieve Castle Stones vloeren kunnen we ook uw vloer in topkwaliteit leggen.

Met een team van 4 vakmannen voeren we deze werkzaamheden naar uw wensen uit. Zodat u alles in één keer geregeld heeft.

Pedro

Planner / Werkvoorbereider
E: pedro@dijkwaard.nl