Skip to content

Pure & Original

Pure & Original word gemaakt met respect voor mens en natuur. Er worden alleen gewerkt met natuurlijke pigmenten en er worden zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen toegepast. De verven voldoen aan de strengste wettelijke milieueisen. Marrakech Walls en Fresco kalkverf zijn zelfs 100 procent mineraal.

Pure & Original Sterdealer

Door ons enthousiasme en onze inzet zijn wij door Pure & Original uitverkoren tot “Sterdealer”. Dit betekent wij – naast een ruime voorraad verven – ook beschikken over een mengmachine waarmee wij de volledige productrange direct kunnen maken. De mengmachine staat in onze Kleur & Sfeer showroom; u kunt dus direct met de op kleur gemaakte verf naar huis en aan de slag.

Offerte aanvragen?

Soorten verven

Pure & Original heeft behalve een uitgebreide collectie binnen- en buitenverven ook een enorm scala aan schitterende kleuren: 134 om precies te zijn. Alle kleuren zijn op handgeschilderde stalen te zien en ook de kleurenfolder is handgeschilderd.

Marrakech Walls

Het creëren van een echt wow-effect. Een stoere muur met de uitstraling van beton of zachte tadelakt? Een ware eye-catcher in huis met kleurnuance en structuur.

Kalkverf

Een super matte verf met prachtige kleurnuance. Een stoer, doorleefd en toch sierlijke uitstraling. Het geeft de ruimte net dat beetje extra sfeer.

Krijtverf

Mat en poederachtig, een zachte uitstraling met een aaibaar effect. Alsof de ruimte wordt bedekt met fluweel. Een egale dekking met een warme en krachtige sfeer, zelfs in de zachtste tinten.

Licetto

Deze praktische muurverf heeft een matte uitstraling en is zeer goed afwasbaar. Zo is de muur bestand tegen vuil, vocht of andere vlekveroorzakers.

Elke opdracht in de juiste handen. In de handen van de meester.

Het lijkt wel een uitstervend ras: vakmensen die kleur- en interieuradvies tot kunst verheffen. Die eer voor hun werk belangrijk vinden. Die met respect voor een woning of een gebouw te werk gaan.

Bij Dijkwaard bestaan ze nog. Vakmensen die onverstoorbaar gaan voor het beste resultaat. En dat met maximale aandacht en liefde voor hun beroep ook altijd bereiken.

Onze mensen verstaan het vak niet alleen. Ze zijn het meester.

Pedro

Planner / Werkvoorbereider
E: pedro@dijkwaard.nl