Skip to content

Castle Stones Loft

Ontdek de collectie Loft van het merk Castle Stones bij Dijkwaard. Deze unieke tegels zijn uit marmer geperst en vormen een reproductie van originele antieke marmer- en kalksteentegels, die lang geleden in Franse, Italiaanse en Vlaamse kastelen, kerken en kloosters werden toegepast.

Kenmerken Castle Stones model Loft

De Castle Stones zijn grote, handgemaakte stenen met unieke oppervlaktestructuren. Door het brandingsproces hebben de stenen een kenmerkende, natuurlijke kleur. De tegels passen door hun uiterlijk in ieder interieur en zijn geschikt voor iedere ruimtes, inclusief badkamers.

De tegels uit de Loft collectie zijn leverbaar in negen verschillende kleuren.

Leverbare afmetingen

We verkopen de Loft Castle Stones in vier soorten afmetingen. Zo kiest u het formaat dat het beste bij uw smaak en interieur past.

  • 92 x 92 cm
  • 92 x 193 cm
  • 77 x 123 cm
  • 64,5 x 123 cm

Castle Stones Loft prijs

Bent u benieuwd naar deze unieke collectie tegels en wilt u ze toepassen in uw interieur? Vraag dan een prijsindicatie op door het contactformulier in te vullen.

Onderhoud

De stenen uit de Loft collectie zijn makkelijk te onderhouden. U maakt de vloer eenvoudig schoon met een stofzuiger die voorzien is van een parketborstel. Dit voorkomt eventuele strepen in de afwerklaag. Dweil de vloer met puur, schoon water en haal eventuele restjes water met een droge, schone doek uit de voegen. U kunt de vloer af en toe schrobben, maar dit is niet noodzakelijk.

De Loft tegels zijn ook geschikt voor vloerverwarming.

loft

Offerte aanvragen?

Castle Stones Loft bekijken in de showroom

U bent van harte welkom in onze showroom in Haaften waar onze experts u graag meer vertellen over de eigenschappen van Castle Stones.

Compleet aanbod Castle Stones

Bij Kleur & Sfeer beschikken we over een groot assortiment Castle Stones. Ontdek de unieke karakteristieken van iedere collectie:

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten over de Castle Stones Loft collectie? Neem dan contact met onze experts op, zodat zij uw vragen kunnen beantwoorden. Bel ons via 0418 652 192, stuur een e-mail naar info@dijkwaard.nl of vul ons contactformulier in.

Elke opdracht in de juiste handen. In de handen van de meester.

Het lijkt wel een uitstervend ras: vakmensen die kleur- en interieuradvies tot kunst verheffen. Die eer voor hun werk belangrijk vinden. Die met respect voor een woning of een gebouw te werk gaan.

Bij Dijkwaard bestaan ze nog. Vakmensen die onverstoorbaar gaan voor het beste resultaat. En dat met maximale aandacht en liefde voor hun beroep ook altijd bereiken.

Onze mensen verstaan het vak niet alleen. Ze zijn het meester.

Pedro

Planner / Werkvoorbereider
E: pedro@dijkwaard.nl