Skip to content

Castle Stones Big Bricks

Kenmerken Castle Stones model Big Bricks
Unieke steen met een historische uitstraling. Het model is iets groter dan het model Bricks, waardoor een vloer met Big Bricks een iets grovere uitstraling heeft. Leverbaar in negen verschillende kleuren.

Leverbare afmetingen
De stenen van het model Big Bricks zijn altijd 7 tot 8 mm dik. De lengte en breedte van de steen variëren van 5 cm x 20 cm tot 6 cm x 20 cm.

Onderhoud
De vloer is makkelijk in onderhoud. U maakt de vloer eenvoudig schoon met een stofzuiger met een parketborstel. Dit voorkomt eventuele strepen in de afwerklaag. Dweil de vloer met puur, schoon water en haal eventuele restjes water met een droge, schone doek uit de voegen. U kunt de vloer af en toe schrobben, maar dit is niet nodig.

stone-bricks

Offerte aanvragen?

Castle Stones Big Bricks bekijken bij Kleur & Sfeer

Kom al onze Castle Stones bekijken in onze showroom in Haaften. We vertellen u graag meer over dit unieke product.

Alles Castle Stones van Kleur & Sfeer

Kleur & Sfeer is sterdealer van Castle Stones vloeren en u heeft bij ons de keuze uit verschillende unieke stenen van dit merk. Ontdek via onderstaande links ons complete aanbod Castle Stones:

Elke opdracht in de juiste handen. In de handen van de meester.

Het lijkt wel een uitstervend ras: vakmensen die kleur- en interieuradvies tot kunst verheffen. Die eer voor hun werk belangrijk vinden. Die met respect voor een woning of een gebouw te werk gaan.

Bij Dijkwaard bestaan ze nog. Vakmensen die onverstoorbaar gaan voor het beste resultaat. En dat met maximale aandacht en liefde voor hun beroep ook altijd bereiken.

Onze mensen verstaan het vak niet alleen. Ze zijn het meester.

Pedro

Planner / Werkvoorbereider
E: pedro@dijkwaard.nl