Skip to content

Castle Stones Cobble Stones

Kenmerken Castle Stones model Cobble Stones
Met de Cobble Stones creëert u een vloer met een unieke uitstraling. De natuurstenen hebben het formaat van kasseien of kinderkopjes. Leverbaar in negen verschillende kleuren.

Leverbare afmetingen
De stenen zijn altijd 7 tot 8 mm dik en hebben een vaste lengte en breedte (19 x 13,5 cm).

Onderhoud
De vloer is makkelijk in onderhoud. U maakt de vloer eenvoudig schoon met een stofzuiger met een parketborstel. Dit voorkomt eventuele strepen in de afwerklaag. Dweil de vloer met puur, schoon water en haal eventuele restjes water met een droge, schone doek uit de voegen. U kunt de vloer af en toe schrobben, maar dit is niet nodig.

cobble-stones

Offerte aanvragen?

Castle Stones model Cobble Stones bekijken?

U bent van harte welkom in onze showroom in Haaften waar we u graag meer vertellen over de unieke kenmerken van onze totale collectie Castle Stones.

Alle modellen Castle Stones

Bij Kleur & Sfeer vindt u een groot assortiment Castle Stones. Klik op een van onderstaande links voor meer informatie over de verschillende modellen.

Elke opdracht in de juiste handen. In de handen van de meester.

Het lijkt wel een uitstervend ras: vakmensen die kleur- en interieuradvies tot kunst verheffen. Die eer voor hun werk belangrijk vinden. Die met respect voor een woning of een gebouw te werk gaan.

Bij Dijkwaard bestaan ze nog. Vakmensen die onverstoorbaar gaan voor het beste resultaat. En dat met maximale aandacht en liefde voor hun beroep ook altijd bereiken.

Onze mensen verstaan het vak niet alleen. Ze zijn het meester.

Pedro

Planner / Werkvoorbereider
E: pedro@dijkwaard.nl