Skip to content

Castle Stones Dallen

Kenmerken Castle Stones model Dallen
Handgemaakte bourgondische steen met karakteristieke uitstraling. Dit model is geïnspireerd op stenen in kloosters, kastelen en kerken in Frankrijk. Leverbaar in negen verschillende kleuren.

Beschikbare afmetingen
De steen is leverbaar in maar liefst 130 verschillende afmetingen.

  • Kleinste formaat: 28 x 31 cm
  • Grootste formaat: 90 x 132 cm

Onderhoud
De vloer is makkelijk in onderhoud. U maakt de vloer eenvoudig schoon met een stofzuiger met een parketborstel. Dit voorkomt eventuele strepen in de afwerklaag. Dweil de vloer met puur, schoon water en haal eventuele restjes water met een droge, schone doek uit de voegen. U kunt de vloer af en toe schrobben, maar dit is niet nodig.

dallen-1

Offerte aanvragen?

Castle Stones Dallen bekijken in de showroom

Heeft u een vraag over de Castle Stones Dallen of wilt u meer weten over een andere Castle Stone in ons assortiment? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Haaften waar we u graag meer vertellen over dit bijzondere product!

Groot assortiment Castle Stones

Benieuwd naar het complete aanbod Castle Stones van Kleur & Sfeer? Door op een van onderstaande links te klikken, vindt u meer informatie over de verschillende soorten stenen in ons assortiment.

Elke opdracht in de juiste handen. In de handen van de meester.

Het lijkt wel een uitstervend ras: vakmensen die kleur- en interieuradvies tot kunst verheffen. Die eer voor hun werk belangrijk vinden. Die met respect voor een woning of een gebouw te werk gaan.

Bij Dijkwaard bestaan ze nog. Vakmensen die onverstoorbaar gaan voor het beste resultaat. En dat met maximale aandacht en liefde voor hun beroep ook altijd bereiken.

Onze mensen verstaan het vak niet alleen. Ze zijn het meester.

Pedro

Planner / Werkvoorbereider
E: pedro@dijkwaard.nl