Skip to content

Castle Stones Estrikken

Kenmerken Castle Stones model Estrikken
Een vloer die doet denken de vloer op een oud-Hollands schilderij? Dat kan met het model Estrikken van Castle Stones. Leverbaar in acht verschillende kleuren.

Leverbare afmetingen
De tegels van het model Estrikken zijn altijd 8 tot 10 mm dik en hebben een lengte- en breedtemaat van 20 cm.

Onderhoud
De vloer is makkelijk in onderhoud. U maakt de vloer eenvoudig schoon met een stofzuiger met een parketborstel. Dit voorkomt eventuele strepen in de afwerklaag. Dweil de vloer met puur, schoon water en haal eventuele restjes water met een droge, schone doek uit de voegen. U kunt de vloer af en toe schrobben, maar dit is niet nodig.

estrikken

Offerte aanvragen?

Castle Stones Estrikken in showroom bekijken

Kom ons grote aanbod Castle Stones bekijken in onze showroom in Haaften. Onze specialisten vertellen u graag meer over de unieke kenmerken van de verschillende stenen.

Ontdek onze andere Castle Stones

Naast het model Estrikken vindt u bij Kleur & Sfeer de volgende soorten Castle Stones:

Elke opdracht in de juiste handen. In de handen van de meester.

Het lijkt wel een uitstervend ras: vakmensen die kleur- en interieuradvies tot kunst verheffen. Die eer voor hun werk belangrijk vinden. Die met respect voor een woning of een gebouw te werk gaan.

Bij Dijkwaard bestaan ze nog. Vakmensen die onverstoorbaar gaan voor het beste resultaat. En dat met maximale aandacht en liefde voor hun beroep ook altijd bereiken.

Onze mensen verstaan het vak niet alleen. Ze zijn het meester.

Pedro

Planner / Werkvoorbereider
E: pedro@dijkwaard.nl