Skip to content

Castle Stones kosten

Met het oog op de vele mogelijkheden van Castle Stones is het lastig een goede indicatie te geven van de kosten voor het leggen van Castle Stones. De prijs van Castle Stones wordt namelijk onder meer bepaald door de conditie van de ondervloer, het aantal m2 dat gelegd moet worden en het soort Castle Stones dat u kiest. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan, dan berekenen wij de kosten van uw Castle Stones vloer.

20042-TOON-Dijkwaard-0723

Offerte aanvragen?

Castle Stones modellen en kleuren

Bij Kleur & Sfeer hebben we zes verschillende modellen en diverse kleuren van de Castle Stones op voorraad. Zo kunt u met Castle Stones Dallen bijvoorbeeld kiezen voor een wat robuustere uitstraling, terwijl de Castle Stones Loft juist een strakke look creëren. Ook in de grootte van de Castle Stones heeft u volop keuze. Ontdek onze collectie, maak een keuze en vraag ons naar de kosten van het type Castle Stones.

Castle Stones Loft

Castle Stones Loft is leverbaar in negen kleuren en vier afmetingen. Deze steen wordt met de hand gebrand en gehamerd en kent daardoor een unieke uitstraling. Zoekt u een steen die uw woning een strakke, maar tegelijkertijd historische uitstraling geeft? Dan is de Castle Stones Loft misschien iets voor u.

Castle Stones Dallen

Castle Stones Dallen is een van de populairste modellen van de Castle Stones. Deze steen is leverbaar in negen kleuren en meer dan 100 afmetingen. Het model heeft een karakteristieke en robuuste uitstraling en kenmerkt zich door de verschillende structuren in de stenen.

Castle Stones Bricks

Castle Stones Bricks is gebaseerd op de baksteen. De steen is leverbaar in een vast formaat en negen verschillende kleuren. Het leuke aan de Castle Stones Bricks is dat de steen, naast vloeren, zeer geschikt is voor wanden.

Big Bricks

Het model Big Bricks is eveneens een variant op de baksteen, al is deze steen iets groter dan de Bricks. Dit model is leverbaar in negen verschillende kleuren en ideaal wanneer u streeft naar een wat grovere uitstraling van de woning.

Estrikken

Estrikken zijn vierkante stenen van 20 x 20 cm. Leuk om te weten is dat Estrikken vroeger alleen in het rood en geel beschikbaar waren, maar inmiddels heeft u keuze uit acht verschillende kleuren.

Cobble Stones

Cobble Stones zijn kleine natuurstenen die willekeurig of in verband worden gelegd. Dit model hebben wij onlangs toegevoegd aan onze voorraad en is beschikbaar in een vast formaat (19 x 13,5 cm) en negen verschillende kleuren.

Vraag naar de kosten of bezoek onze showroom

Wilt u direct meer weten over de Castle Stones kosten? Vul dan ons contactformulier in en stel al uw vragen. Wenst u de Castle Stones liever eerst op een grote oppervlakte te bekijken en het historische gevoel van deze vloer zelf ervaren? Kom dan langs in onze showroom aan de Rijthoek 17a in Haaften (vlak bij Utrecht).

Elke opdracht in de juiste handen. In de handen van de meester.

Het lijkt wel een uitstervend ras: vakmensen die kleur- en interieuradvies tot kunst verheffen. Die eer voor hun werk belangrijk vinden. Die met respect voor een woning of een gebouw te werk gaan.

Bij Dijkwaard bestaan ze nog. Vakmensen die onverstoorbaar gaan voor het beste resultaat. En dat met maximale aandacht en liefde voor hun beroep ook altijd bereiken.

Onze mensen verstaan het vak niet alleen. Ze zijn het meester.

Pedro

Planner / Werkvoorbereider
E: pedro@dijkwaard.nl